Våra ambassadörer

Mpower ambassadörer är förebilder och verkar i sitt område för ökad trygghet. Under utbildningen har deltagarna utvecklat sitt engagemang som bygger ett socialt hållbart samhälle i dess närhet. Mpower ambassadörer har även kunskapen att kunna ta hand om sig själv, och hjälpa andra, i en krissituation eller extraordinär händelse som påverkar våra samhällsfunktioner såsom vattenförsörjning. Ambassadörerna har fått verktyg för att kunna engagera sig för samhällsförändring. Här kan du läsa mer om vad Mpower-ambassadörerna gör med sitt engagemang.

 

Justina RindomJustina Rindom

Justinas ambassadörsengagemang är att skapa en trygg miljö för barn i åldern 6-8 år. Hon använder hennes passionerade, som konditorist och lär barnen att baka allt från små kakor till cupcakes.

 

 


Laura Quijano Daniels
Lidingöbon Laura Quijano Daniels är lärarstudent och gick den första utbildningsomgången som Mpower startade 2012. I början av februari bjöd hon in till workshop i Lidingö stadsbibliotek.

 

 

Louise SahlinLouise Sahlin

Erfaren lotta och stort engagemang för unga. Louises ambassadörsengagemang är att på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla kunskapen om hur man förbereder sig för en samhällskris. Detta gör hon genom hennes krislåda.